Tennis

Tennis

Campionat de Catalunya

Les favorites compleixen al CT Girona

Campionat de Catalunya.Tita Torró contra Júlia Payola i Marina Bassols contra Laura Pous, avui en les semifinals, de luxe

La valenciana Tita Torró (1), la màxima favorita del quadre femení, va debutar amb un triomf abassegador contra Jordan Ortega en la fase final del campionat de Catalunya, que es juga al CT Girona. Torró (1), actualment 212a de la WTA i que va arribar a ser la 47a el 2014, s’enfrontarà avui en la semifinal amb l’olotina Júlia Payola (4), que ahir va superar Nadja Bau per un doble 6-4. Per la part de baix del quadre, s’enfrontaran la blanenca Marina Bassols (3), que va superar Esther López per 6-2 i 6-3, i la granollerina Laura Pous (2) –retirada del tennis professional el curs passat–, que va vèncer Nora Ayala per un doble 7-5.

També va accedir al quadre principal –quarts de final– el rapitenc Albert Montañés, però sense jugar per la retirada d’Enric Guaita. Els altres tres jugadors que van superar la fase preliminar van ser Jeremías Lima, Nikita Tatyamin i Ferran Ventura. En principi, en la fase final hi ha quatre inscrits: Roberto Carballés, Tommy Robredo, Roger Ordeig i Marc López. Les baixes segures són les d’Ordeig i Robredo, que disputa un challenger a Holanda i que ahir va accedir als quarts. Carballés també està pendent d’un altre torneig, mentre que López va prometre les organitzadors que si perdia ahir els dobles a l’obert dels EUA seria a Girona però va guanyar. Les baixes les cobriran perdedors de la fase prèvia. Els quarts previstos per avui són: Montañés-Lima; Vaquero-Ventura; López-Tatyanin i Carballés-Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)