Futbol sala

Futbol sala

Copa de Catalunya

El Catgas, amb vint minuts

Futbol sala. Una primera part molt seriosa serveix a l’equip colomenc per superar el Manresa i segellar el pas a la final de la copa

MAnresa 1 CATGAS 7

FS MANRESA:Adil, Pau, Gordillo, Corvo i Calvo –cinc inicial– Said, Josán, Lavado, Oussama, Marc Fernández, Alejandro Ramírez, David Muñoz, Niki, Arnau i Aleix (porter suplent).CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Cristian, Ari, Pablo del Moral, Iago Míguez i Ximbinha –cinc inicial– Juanqui, Mario, Pol Pacheco, Marc-Enric, Besalduch i Chechu.GOLS:0-1 (1’) Iago Míguez. 0-2 (10’) Juanqui. 0-3 (11’) Ximbinha. 0-4 (13’) Ari Santos.. 0-5 (17’) Pol Pacheco. 0-6 (20’) Pablo del Moral. 1-6 (32’) Corvo. 1-7 (40’) Ximbinha.ÀRBITRE:Centeno i Garcia.PÚBLIC:700 espectadors al Nou Congost de Manresa.

El Catgas Energia en va tenir prou amb un bon primer temps per golejar el Manresa i accedir a la final de la copa de Catalunya. No va necessitar ni un sol minut l’equip colomenc per obrir el marcador mitjançant Iago Míguez, que va rematar amb el cap una pilota rebotada. Pol Pacheco va topar un parell de vegades amb el pal abans que Juanqui, de penal, fes el 2-0. El Catgas, molt intens i seriós en la pressió, no va deixar de pitjar l’accelerador i va continuar ampliant distàncies: Ximbinha, que va protagonitzar l’ensurt del dia després d’un cop fort al peu, va fer el tercer, i Ari, de falta, el quart. El travesser també va evitar que la golejada del Catgas, que en va fer dos més, fos més gran.

En la represa, el Catgas va abaixar el ritme, Corvo va fer el gol de l’honor i Ximbinha, recuperat, va fer el definitiu 1-7.