Tennis

Payola i Bassols, sense final del català a Girona

Tennis. L’olotina i la blanenca van perdre en les semifinals contra les caps de sèrie Tita Torró i Laura Pous, que avui juguen la final (10 h)

L’olotina Júlia Payola i la blanenca Marina Bassols –totes dues del RCT Barcelona– van cedir ahir en les semifinals del català absolut contra Tita Torró i Laura Pous, caps de sèrie del torneig que aquest matí (10 h) es disputaran el títol del 110è Campionat de Catalunya Absolut Trofeu Joan Margets i Ferrer In Memoriam disputat aquesta setmana al CT Girona. Torró, primera favorita, va imposar el seu joc sòlid des del fons de la pista i es va adjudicar la primera semifinal 6-0 i 6-2. En la segona, Pous va gestionar millor els moments clau i va superar 7-5 i 6-1 Bassols.

La pluja modifica l’horari d’avui

El quadre masculí té programada la final –tots els partits del campionat, amb entrada gratuïta– per demà al matí i, amb la previsió de pluja, els organitzadors n’han programat les semifinals aquest matí al mateix CT Girona, a les 10.30 h. Albert Montañés jugarà la primera contra Ferran Ventura –van eliminar Jeremias Lima i Pol Vaquero ahir en els quarts de final– i, Roberto Carballés, la segona contra Nikita Tatyanin –Pol Feixas i Arnau Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)