Esports de muntanya

Triomf asturià en la PSR

Curses de muntanya. La segona edició de la Pyrenees Stage Run va acabar a Salardú amb el doble de participants respecte al 2016

Jose Pedro Bayón i Pedro Rodríguez (Huevos León Asturias) van guanyar la segona edició de la Pyrenees Stage Run, la cursa per etapes que creua el Pirineu català en set dies des de Ribes de Freser fins a Salardú i que va acabar amb el doble de participants inscrits respecte al 2016.

“Marxem molt satisfets de la PSR. Ho té tot: recorregut i paisatges espectaculars i, a nivell organitzatiu, ens hem sentit acollits com mai. El format per etapes i en equip és molt atractiu. Sens dubte, recomano aquesta cursa a tothom”, va dir un dels vencedors després d’arribar a Salardú en la setena etapa i aconseguir el seu quart triomf parcial amb un temps de 3h52:02 per fer els 32 quilòmetres des d’Espot amb unes condicions molt adverses.

Hankersports BiFree (Catalunya) i ATSV Nurmi Ternitz (Àustria) van ser segons i tercers en la general. El tercer lloc en l’etapa va ser per a les sueques Salomon Swedenskimogirls, l’únic conjunt femení de la PSR.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)