Lliga Asobal

L’ofrena sideral

Handbol. El Barça arrenca l’Asobal amb una pallissa al Port Sagunt amb Ristovski (47 per cent a la porteria) i Valero (10 gols) de líders

barça lassa 34 port sagunt 18

FC BARCELONA LASSA:Ristovski; Gómez (1), Mem (3), Sorhaindo (1) Raúl Entrerríos, N’ Guessan (4), Ariño (4) –set inicial– Viran, Valero Rivera (10, 3 p), Syprzak (1), Dolenec (1), Jallouz (4), Lenne (2), Borges (1), Víctor Tomàs (2) i Pérez de Vargas (p.s.)FERTIBERIA PORT SAGUNT:Bruixola, Sifré (1), Querín (2), Ángel Fernández, Zmavc, Spiljak (6), Alegre (1) –set inicial– Pérez de Inestrosa (2), García Moriñigo (3), Nebot, Josep Folqués (1), Linares (2) i Chueca (p.s.).PARCIALS:2-1, 6-2, 10-3, 12-3, 15-5, 17-6; 20-9, 24-10, 26-13, 30-14, 32-16 i 34-18.ÀRBITRES:Nacho Pascual Sánchez i Carles Luque Cabrejas (comitè català). Van excloure Jallouz (41’), Mem (42’) i Borges (58’) pel Barcelona i Alegre (55’) pel Port Sagunt.PÚBLIC:1.134 espectadors al Palau.

36 dies, 7 partits, 22.000 quilòmetres i dos títols després el Barça Lassa va jugar el seu primer partit oficial de la temporada al Palau, a qui va oferir els trofeus de la Super Globe i la supercopa Asobal. Una ofrena a la qual es va sumar en els primers minuts el Port Sagunt, entregat amb múltiples pilotes perdudes i 17-6 en el descans amb 68 per cent d’efectivitat en l’atac dels de Xavi Pascual, el màxim golejador dels quals va ser valero Rivera amb 10 (3 de penal). Però és que en l’altra porteria Borko Ristovski –l’MVP de la lliga el curs passat, Pérez de Vargas, no va jugar– va acabar amb un 47 per cent d’efectivitat. Unes xifres que expliquen la diferència del rendiment entre els dos equips, sideral. Com el 10-3 al minut 15 o el 15-4, al 24 després d’un gol de Juri Dolenec, una de les tres cares noves del Barça aquest curs. El duel amb el campió de la Bundesliga, el Rhein Neckar Lowen, el cap de setmana que ve en la lliga de campions i les conseqüents rotacions en les files dels blaugrana van ser la millor notícia per al Port Sagunt.