Handbol

Quatre partits en deu dies

Handbol. Avui el FC Barcelona jugarà a la pista del Bada Osca; diumenge, a la del Rhein-Neckar Löwen; dimecres de la setmana vinent rebrà al Palau Blaugrana el Puente Genil, i el dissabte 23 de setembre, el Kristianstad League

El Barça Lassa té una agenda d’allò més atapeïda. En els pròxims deu dies, l’equip que entrena Xavi Pascual haurà d’afrontar quatre partits, dos de la Lliga Asobal i dos de la Champions League. Per començar, aquest vespre, a les 20.30 hores, els blaugrana jugaran al Palacio Municipal d’Osca contra el Bada Osca. Entrenats per José Francisco Nolasco, els aragonesos van guanyar a la pista del Bidasoa Irún (25-27) en la primera jornada i tenen, per tant, els mateixos dos punts que el Barça, que va debutar derrotant clarament el Port Sagunt (34-18) a casa. El següent compromís arribarà diumenge, 17 de setembre, a les 19.30 hores, i també fora de Barcelona: a la difícil pista del Rhein-Neckar Löwen, el campió de la Bundesliga, que serà el primer rival en la Champions League. Els alemanys seran, sens dubte, un os difícil de rosegar per al campió de la supercopa d’Espanya i la Super Globe. Amb poc temps per descansar, dimecres de la setmana vinent, 20 de setembre, els jugadors de Pascual rebran l’Ángel Ximenez-Avia Puente Genil al Palau, en partit de la tercera jornada de la Lliga Asobal. La marató es tancarà el dissabte 23 de setembre, amb la segona data del grup A de la màxima competició continental, en la qual el FC Barcelona rebrà la visita del Kristianstad, de Suècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)