Tennis

“Hem jugat a un bon nivell”

Tennis. Tita Torró, proclamada campiona de Catalunya dissabte passat, va fer una valoració del campionat de la setmana passada al CT Girona i del 2017 per a ella: “L’any és molt llarg. És bo”

“És el primer any que el jugo i la veritat és que l’he trobat molt ben organitzat. Estic contenta amb el meu joc: primer em vaig creuar amb la Jordan Ortega; a semifinals, vaig fer un bon partit contra la Júlia Payola. I la final contra la Laura Pous també ha estat molt bé. Totes dues hem jugat a un bon nivell, i hem ofert punts bons totes dues”, va dir Maria Teresa Tita Torró, proclamada dissabte passat campiona de Catalunya. La tennista de 25 anys nascuda a Villena (Alacant) jugava el campionat perquè competeix amb llicència del Club Tennis Barcino. En una entrevista publicada ahir per la Federació Catalana de Tennis, Torró va valorar el campionat de la setmana passada al CT Girona i com li va el 2017. “Vaig començar l’any en el 500 perquè venia de lesions i em va tocar començar de nou. Ara mateix estic en 200, és una bona progressió. L’any és molt llarg, estic disputant molts partits. També és bo perquè significa que estic bé físicament, sense lesionar-me”, va dir abans d’assenyalar que el seu pròxim objectiu és acostar-se al 150.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)