Atletisme

atletisme

cursa de la mercè

La més olímpica

Atletisme. La 39a edició de la cursa de la Mercè, que es fa diumenge, es va sumar a la commemoració dels 25 anys dels Jocs de Barcelona

La 39a edició de la cursa de la Mercè es va presentar ahir com la més olímpica, ja que es va sumar a la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics, i va presentar unes camisetes. La prova es disputarà aquest diumenge i es farà sobre el circuit de deu quilòmetres per Barcelona amb sortida i arribada a l’avinguda Maria Cristina. La inscripció s’apropa a dotze mil participants i un objectiu és batre el rècord de la prova, els 29:35 de l’any 2006. L’olímpic Carles Castillejo buscarà la seva quarta victòria i la segona consecutiva després que l’atleta rubinenc hagués guanyat les edicions dels anys 2011, 2013 i 2016. En la categoria femenina la corredora de Cornellà Lídia Rodríguez és la favorita. La cursa continuarà amb el seu caràcter solidari i el cost de la inscripció, els 5 euros, es destinarà a aquesta finalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)