Espanya es jugarà el títol europeu contra Montenegro

Waterpolo. L’equip júnior, amb deu catalans, va vèncer Hongria a les semifinals

La selecció espanyola, amb deu jugadors catalans a les files, disputarà demà (19.30 h) la final del campionat d’Europa júnior a Malta després que ahir va eliminar Hongria (9-11) en un partit complet. La selecció espanyola s’enfrontarà amb Montenegro, que va derrotar Rússia (8-7) en l’altre duel de semifinals. Hongria va començar amb empenta i es va avançar d’entrada (2-0 i 3-2), però la selecció espanyola va reaccionar i va capgirar el marcador en tres minuts (3-5). En el següent parcial, Espanya va mantenir la dinàmica i va ampliar la diferència en el resultat per arribar al descans amb cinc gols de marge (5-10). El vallesà Bernat Sanahuja va tornar a ser un dels líders dins de la piscina. Els hongaresos no van llançar la tovallola i van continuar dins del partit i van escurçar la diferència fins a dos gols (9-11) en el tercer i últim quart.