Futbol sala

Futbol sala

Lliga

Uns amfitrions coneguts

Futbol sala. El Ribera Navarra, exequip de Joselito i Roger, i on ara militen Ferran Plana, Sergio i Sepe, primer escull del Barça en la lliga

Tudela sempre és un desplaçament complicat per al Barça Lassa. Les entremaliadures de Roger i Joselito van generar problemes fa uns anys quan encara no havien tornat al Palau després d’uns anys de maduresa. Avui (18.30 h) el Barça s’estrena en la lliga a la pista d’aquell Aspil Vidal Ribera Navarra on ara juguen Sergio González i Ferran Plana, cedits per l’entitat blaugrana, i Sepe, que va formar-se a les categories inferiors del Barça.

“Són un equip fort, amb ganes i jove que s’ha reforçat molt bé i que estarà més amunt que la temporada passada. Els primers partits d’una competició sempre costen i haurem d’estar atents”, va analitzar ahir Andreu Plaza, el tècnic blaugrana. Roger –que havia jugat al Ribera Navarra–, Aicardo i Rafa López han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)