Esports de muntanya

Orgué fa el cim a Escòcia

Curses de muntanya. Orgué encadena dues victòries a l’Skyline Scotland i se situa com a líder de la general de la copa del món

La corredora igualadina Laura Orgué va aconseguir el doblet a l’Skyline Scotland, prova puntuable per a la copa del món, imposant-se ahir en la cursa Ring of Steall i divendres en el quilòmetre vertical, victòries que la situen com a líder de la copa del món. En la cursa d’ahir Orgué va haver de lluitar contra una altra de les grans especialistes catalanes del moment, Sheila Avilés, que només va cedir 40 segons després d’una cursa duríssima de més de quatre hores i de gairebé 30 quilòmetres per una de les serralades més emblemàtiques d’Escòcia.

En la cursa masculina, el jove de Matadapera Jan Margarit va protagonitzar una de les seves millors actuacions en ser quart. El noruec Stian Angermund-Vik, que divendres havia guanyat el quilòmetre vertical, es va imposar també ahir amb 3h24:51.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)