Futbol sala

Futbol sala

Lliga

Tres primers punts suats

Futbol sala. Tot i l’abundant marcador final, el Barça Lassa no va poder fer el segon gol fins ben entrada la segona meitat i va assegurar així la primera victòria del curs en la lliga

R.Navarra 0 Barça 5

ASPIL VIDAL RIBERA NAVARRA:Gus, David, Sepe, Rubi, Mínguez –cinc inicial– Ferran Plana, Hamza, Sergio González i Pedro.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Léo Santana, João Batista, Dyego i Ferrão –cinc titular– Marc Tolrà, Rivillos, Esquerdinha, Sergio Lozano, Joselito i Adolfo.GOLS:0-1 (6’) Esquerdinha. 0-2 (34’) Ferrão. 0-3 (37’) Esquerdinha. 0-4 (40’) Joselito. 0-5 (40’) Joselito.ÀRBITRE:Blas i Redondo.

El Barça Lassa va suar força, ahir a Tudela, però va acabar enduent-se els primers tres punts de la lliga cap a Barcelona. Els blaugrana, que s’havien avançat en el primer temps amb un gol del brasiler Esquerdinha, no van poder sentenciar el Ribera Navarra fins ben entrada la segona meitat. Ferrão va donar la tranquil·litat necessària amb el 0-2 i l’efectivitat visitant quan els navarresos intentaven remuntar amb el porter jugador i va acabar fent que el Barça marxés de Tudela amb un bon sac de gols i tres punts que donen moral en l’inici del curs.

No va fer un gran partit, però, el conjunt d’Andreu Plaza, que es va mostrar crític amb els seus homes després del duel. La qualitat atacant del blaugrana va obrir la llauna en el minut 6 mitjançant Esquerdinha. Pedro va respondre amb una pilotada que es va estavellar al travesser.

El Barça no acabava de trobar la manera de trencar l’entremat defensiu dels locals i quan ho feia topava amb la fusta: Esquerdinha va estavellar una pilota al travesser de la porteria de Gus.

En el segon temps, el duel va ser més travat i es van veure menys ocasions. Però, el Barça va anar de menys a més, va aconseguir trobar les pessigolles als locals i va poder fer el 0-2 amb una diana de Ferrão, que va aprofitar un rebuig després d’un xut de Dyego.

El Ribera Navarra ho va intentar a la desesperada amb el porter jugador però el Barça, amb un Juanjo notable sota els pals i una ferma defensa, va aguantar i va acabar golejant. Esquerdinha i Joselito, que en va fer dos, van fer el 0-5 definitiu.

LES REACCIONS

Fins al tram final no hem tingut mobilitat. Estic content pel resultat, però no pel joc. La lectura és positiva, per això
Ha estat més complicat del que diu el resultat. No hem llegit bé la seva defensa
Andreu Plaza
entrenador del Barça lassa

Joselito ja sabia què era

Retorn reeixit del gadità Joselito a la que va ser casa seva durant tres temporades. L’ala blaugrana va fer dues dianes en el límit del temps reglamentari per acabar d’arrodonir la golejada del Barça. Totes li ponen a Joselito quan visita Tudela, perquè ja va veure porteria per partida doble en la visita blaugrana del curs passat (2-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)