Derrota en els penals

La selecció espanyola juvenil de waterpolo, amb deu jugadors catalans a les seves files, va perdre ahir en la tanda de penals per 7-7 (3-4) contra Montenegro la final del campionat d’Europa jugat a Malta. L’equip de Javi Sánchez-Toril i Emilio Bautista va entrar en l’últim quart amb un marge de dos gols (6-4) però l’avantatge va ser insuficient perquè els balcànics van prémer l’accelerador en els últims minuts i fins i tot es van avançar (6-7). El quart gol del jugador del CN Terrassa Bernat Sanahuja va permetre empatar i forçar els penals. El primer quart s’havia acabat amb avantatge montenegrí (1-2) però en la mitja part Espanya anava al davant (4-3).