Waterpolo

Waterpolo

lliga de campions

El CN Sabadell es proposa fer un salt a Europa

Waterpolo. El club vallesà organitzarà la segona fase de la lliga de campions, en què jugarà contra el Brescia, l’Utrecht i el Mornar Split

El CN Sabadell Astralpool organitzarà la segona fase de la lliga de campions amb la finalitat de classificar-se per a la següent fase i superar l’actuació de l’anterior campanya. La competició es disputarà a Can Llong entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre, i els rivals dels vallesans seran el Brescia italià, el Mornar Split croat i l’Utrecht neerlandès. Els dos primers accediran a la tercera fase de la màxima competició europea, que consisteix en una eliminatòria a doble partit i els vencedors accediran a la fase principal, on ja hi és l’Atlètic Barceloneta. La lliga de campions culminarà amb la fase final a vuit, dos clubs més que en les últimes edicions.

L’equip més potent del grup és el Brescia italià i en principi els vallesans es jugaran la classificació amb el Mornar Split. La resta de grups són els següents: Spartak Volgograd (RUS), Duisburg (GER), Jadran (MNE) i Mladost (CRO); Eger (HUN), Marsella (FRA), Budapest (HUN), Glyfada (GRE) i Nàpols (ITA); i Vouliagmeni (GRE), Estrella Roja (SRB), Sintez Kazan (RUS) i Oradea (ROU).

Satisfacció a Terrassa

El tècnic del CN Terrassa, Dídac Cobacho, va valorar positivament l’actuació en la primera fase de la lliga de campions del cap de setmana passat a Bòsnia i en la qual van acabar tercers i eliminats. “Pel poc temps que hem tingut per preparar-la hem fet un salt molt gran, hem recuperat les bones sensacions en defensa i, en atac, hem notat la falta de jugadors importants a l’aigua per buscar més solucions.” I va afegir: “Estem retallant distàncies respecte a la resta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)