Ciclisme

El Giro començarà a Jerusalem

Ciclisme. La propera edició de la cursa italiana aixecarà el teló amb una contrarellotge individual de 10 quilòmetres i dues etapes més en terres israelianes amb finals a Tel-Aviv i Haifa

El Giro d’Itàlia 2018 començarà amb una contrarellotge individual de 10km a Jerusalem el 4 de maig i dues etapes més en sòl israelià amb finals a Tel-Aviv i Eilat, segons va presentar ahir el director de la cursa Mauro Vegni en un acte a Jerusalem amb la presència de dos vencedors del Giro, l’italià Ivan Basso i l’espanyol Alberto Contador. Israel ha apostat per la cita esportiva com a reclam turístic, tal com van reconèixer les autoritats i coincideix amb el 70è aniversari de la partició de Palestina i l’establiment del nou estat jueu.

El recorregut de la cronometrada serà tècnic i s’ubicarà a les portes de la Ciutat Vella. Mentre que el perfil de les dues etapes següents és propici perquè els velocistes busquin la victòria. La segona etapa unirà Haifa i Tel-Aviv (167km) i la tercera, Bersheva i Eliat (226 km).

El Giro ha començat fora del territori italià cada dos anys des del 2010: Amsterdam, Herning, Belfast i Utrecht, però amb la sortida des d’Israel serà la primera vegada que una gran volta ho fa des de fora d’Europa.

El novembre es coneixerà el recorregut complet del Giro i s’especula amb un final al Vaticà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)