Rugbi

El Barça, sense Pol Pla

Rugbi. L’aler català ha signat un contracte amb la Federació Espanyola de Rugbi (FER) i s’haurà de dedicar en exclusiva a la selecció estatal per tal d’afrontar amb les màximes garanties el circuit mundial

L’aler català Pol Pla formarà part de la selecció espanyola de rugbi de 7 que aquest curs competirà en les World Series i això li impedirà defensar els colors del FC Barcelona. Pla ha firmat un dels setze contractes que ha ofert la Federació Espanyola de Rugbi (FER) i es dedicarà de manera exclusiva a les concentracions, entrenaments i viatges que el combinat estatal portarà a terme aquest curs per tal d’afrontar amb les màximes garanties el circuit mundial de rugbi de 7. Aquest compromís, però, li impedeix jugar amb el FC Barcelona, ja que en cas de lesionar-se amb la samarreta blaugrana es trencaria el contracte amb la FER.

La marxa de Pla és una baixa de consideració per a l’equip de Tomi Garcia. El tècnic blaugrana, en canvi, podrà disposar de Joan Losada, que ha estat durant molts anys una peça fonamental dels esquemes del seven espanyol i aquest curs ha decidit apostar per la seva carrera professional i ha signat contracte amb el FC Barcelona, del qual ha estat escollit capità.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)