lliga de campions

El Barça Lassa signa una golejada revitalitzadora

Handbol. L’equip blaugrana compleix amb nota l’expedient contra el Puente Genil i ja està a punt per rebre el Kristianstad en la lliga de campions

barça lassa 36 puente genil 24

FC BARCELONA LASSA:Gonzalo, Ariño (6), N’Guessan (4), Borges (1), Dolenec (4, 2 p.), Viran, Lenne (1) –set inicial–; Ristovski (p.s.), Tomàs (2), Entrerríos (3), Rivera (5, 2 p.), Syprzak, Mem (2), Gómez (3) i Jallouz (5).ÁNGEL XIMENEZ AVIA PUENTE GENIL:De Hita, Jiménez (3), Cuenca, Muñoz, Moreira (1), Rudovic (3), Chispi (2) –set inicial–; Oliva (p.s.), Moya (1), Moyano (4), Revin, Podadera i Almeida (7, 3 p.).PARCIALS:2-1, 6-1, 8-4, 11-5, 14-8, 18-11; 21-13, 23-16, 27-17, 29-20, 32-22 i 36-24.ÀRBITRES:García Serradilla i Marín Lorente. Exclusions: Tomàs (27’), Borges (38’) i Viran (50’), per part del Barça; i Moyano (29’), per part del Puente Genil.PÚBLIC:Uns 700 espectadors.

El Barça Lassa va aconseguir una golejada revitalitzadora i la 124a victòria consecutiva en la lliga Asobal abans d’afrontar el primer partit de la lliga de campions al Palau, dissabte contra el Kristianstad (18 h). En un partit més ofensiu que defensiu, el conjunt blaugrana va imposar tot el ventall de recursos, amb contraatacs culminats pels extrems o canonades dels seus llançadors per complir amb bona nota l’expedient contra el Puente Genil.

El Barça va marcar diferències de bon començament. Les aturades de Gonzalo –10 i un 47% d’encert en la primera meitat– i els contraatacs d’Ariño van obrir la primera escletxa en el marcador (6-1). Després d’un temps mort, el Puente Genil es va refer, però en l’intercanvi de cops el conjunt blaugrana va imposar la seva velocitat de creuer i amb un Raúl Entrerríos en estat de gràcia va ampliar l’avantatge fins als set gols (12-5), que es va mantenir fins al descans (18-11).

Només de començar la segona meitat, Mem i N’Guessan ja van enviar dos míssils a la porteria rival. Però el Puente Genil encara no abaixava els braços i amb un parcial de 0-3 va ajustar diferències. L’arenga de Xavi Pascual després d’un temps mort va donar resultat. L’equip blaugrana va respondre encara amb més determinació. Les canonades dels jugadors de primera línia i les cavalcades dels extrems van ampliar les diferències fins més enllà dels deu gols. En aquest sentit, va destacar l’aportació d’Aleix Gómez, amb bona defensa d’anticipació i millor resolució en atac. En el tram final es va tancar el cercle i com a l’inici del partit una aturada de Gonzalo va propiciar l’enèsim contraatac d’Aitor Ariño, que va signar la sentència amb la màxima diferència (36-24).