Waterpolo

Waterpolo

Supercopa d'Espanya

La supercopa posa la lupa en els nous projectes

Waterpolo. Els duels Terrassa-Sant Andreu i Quadis Mataró-CN Barcelona donen el tret de sortida a la primera competició estatal avui a Sant Andreu

Després de la copa Catalunya que va guanyar l’Atlètic Barceloneta gràcies a la victòria contra el Mediterrani, avui comença la supercopa d’Espanya en format de final a sis, que servirà per donar més detalls del potencial d’alguns dels principals equips de la lliga. Els primers a entrar en escena seran el Terrassa i el Sant Andreu, i a continuació el Quadis Mataró i el CN Barcelona saltaran a la piscina, i seran els protagonistes dels dos partits de quarts de final de la supercopa a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu. El vencedor de la primera eliminatòria s’enfrontarà a l’Astralpool Sabadell i el de la segona a l’Atlètic Barceloneta demà a la tarda.

Els amfitrions del Sant Andreu intentaran canalitzar la il·lusió de jugar a casa per superar el Terrassa. Dani Ballart dirigeix un equip renovat amb cinc novetats respecte al curs passat: Mathieu Peisson, Pedro Vergara, Max Pugibet, Mario Tenorio i Alberto Barroso. El tècnic està convençut que els canvis permetran fer un salt de qualitat, encara que admet que ara mateix serà difícil veure’n tot el potencial. A més, els vallesans es presenten a la supercopa com l’equip més rodat. Fa una setmana van disputar la primera fase de la lliga de campions i, malgrat que van quedar eliminats, els va servir per agafar rodatge. Un altre punt a favor dels egarencs és que mantenen el bloc del curs passat.

L’altre duel de quarts enfrontarà dos equips que recentment es van veure les cares en els quarts de la copa Catalunya, en un duel que es va resoldre a favor del Quadis (7-11). Els dos equips, també amb novetats a la plantilla –com per exemple Germán Yáñez i Edu Mínguez a Mataró, i més nombroses al CNB, amb altes com Jeremy Davie, Emil Zinurov o Eric Marsal–, intentaran aprofitar la cita per progressar.

A partir de demà entraran en acció els dos millors equips del curs passat: l’Atlètic Barceloneta i l’Astralpool Sabadell. Els vallesans conserven la columna vertebral i es preveu que continuïn entre els equips forts de la part alta. Mentre que els mariners, que tot i haver acabat el curs passat amb tots els títols estatals han fet canvis per enfortir el projecte amb vista a la lliga de campions, a l’Estat difícilment tindran oposició. Els mariners s’han reforçat amb dos vells coneguts, Felipe Perrone i Josip Vrlic, i dos joves talents, Álvaro Granados i Nikolas Paul.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)