Futbol sala

DIEGO QUINTELA

JUGADOR DEL PALMA FUTSAL

“Jugar al Barça no va ser el somni que esperava”

“Visitar el Palau Blaugrana no serà com quan vaig tornar a Santiago, que és casa meva, però estarà bé”

“Tenim un projecte il·lusionant per ser l’equip que molesti els tres grans”

Té molt fresc el record de la temporada passada. Venia a Barcelona amb tota la il·lusió del món, però ben aviat va veure que la cosa no seria com esperava. Diego Quintela (Arzúa, Galícia, 6 d’agost de 1991) no va disposar de gaires minuts al Barça, la direcció esportiva li va comunicar que no comptava amb ell per al curs que tot just comença i ara esbossa un somriure a Palma, on li han donat la confiança per poder disfrutar del futbol sala. Torna avui al Palau amb ganes de fer un bon partit però sense ànim de treure’s cap espina ni venjar-se de res.

Serà especial aquesta tornada al Palau Blaugrana?
Serà especial i il·lusionant, perquè jugar contra un dels tres grans sempre ho és. I no serà com quan vaig anar a Santiago, casa meva, perquè només vaig estar un any a Barcelona. Això sí, jugar contra exequips sempre fa gràcia.
Els arriba massa aviat el partit o creu que és un bon moment?
Els dos equips estem en construcció encara i és molt aviat. Crec que és bon moment perquè els equips grans, quan acaba la temporada, es juguen més coses i estan més rodats.
Com va anar el seu adeu?
M’ho van comunicar abans de la final contra l’Inter. No m’ho esperava gaire, però analitzant la temporada, veient que no havia tingut gaires oportunitats, ho podria arribar a preveure. Tenia un any de contracte, però, tant la directiva com el cos tècnic, em van comunicar que no comptaven amb mi i ara, amb el temps, dono gràcies perquè amb només un mes a Palma soc molt més feliç.
En aquell moment li va saber greu?
Va ser un cop dur, perquè des de ben jove havia somiat en el Barça i no va ser el que esperava. Marxar del Barça és fer un pas enrere que no volia fer. Però, el Palma va apostar per mi i quan et donen confiança per rendir, has d’estar agraït. Ho has d’assumir i mirar endavant perquè la vida és així.
Com li va? Sembla que el nou projecte és il·lusionant.
Estic tenint una bona adaptació perquè els meus companys i el cos tècnic m’estan fent la vida molt fàcil. I el projecte és il·lusionant, però hem de confirmar les sensacions els jugadors. Hem de fer les coses al 200% per rendir al màxim.
Van començar amb un empat que els va saber a poc.
Sí, agredolç. Teníem un 3-0, quedaven 12 minuts i contra un rival de nivell. Però dels errors se n’aprèn.
Quin Palma veurem aquesta temporada?
Vadillo vol un joc que potenciï molt la pilota, ser molts dinàmics amb el joc de quatre, que sigui divertit veure el Palma... i crec que té equip per fer-ho. I la intenció és molestar els tres grans. La lliga ha pujat el nivell, tothom s’ha reforçat bé i no et pots despistar mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)