Handbol

Handbol

Lliga de Campions

Qüestió de velocitats

Handbol. El Barça Lassa debuta en la lliga de campions al Palau Blaugrana contra el Kristianstad, que practica el típic joc ràpid i vistós dels equips nòrdics

La lliga de campions alça el teló al Palau Blaugrana amb un atractiu Barça-Kristianstad (18 h per Esport 3) que promet ritme i espectacle. “És un equip nòrdic típic. Corren moltíssim, treuen de centre rapidíssim. És un equip que imposa molta velocitat al joc, i fa dues temporades quan va venir aquí ja ho vam passar molt malament [34-32]”, recorda el tècnic barceloní, Xavi Pascual. De fet, el calendari inicial d’aquest curs ha estat un calc del de fa dos anys, perquè aleshores el Barça va debutar a la pista del Rhein-Neckar –hi va perdre 22-21 i aquest cop hi ha empatat a 31– i en la segona jornada ja va rebre el campió suec. “Han canviat algun jugador, però el model i la filosofia de joc es manté”, ressalta el tècnic blaugrana. Fa dos anys, els estilets van ser Björsen (11 gols) i Tollbring (6), que ara ja no són a l’equip. Actualment, el seu màxim golejador és el lateral dret noruec Stig-Tore Moen Nilsen, tot i que també destaca l’aportació de l’extrem danès Tim Sorensen, el lateral suec Albin Lagergren, el seu millor passador, i el lateral esquerre islandès Ólafur Guomundsson.

Pascual ressalta quines poden ser les claus del partit. “Serà un partit de velocitat, perquè ells la intentaran imprimir segur. Jugar amb ells caminant és impossible perquè imprimeixen un ritme molt elevat i s’hi troben molt a gust. Nosaltres intentarem jugar a la nostra velocitat, no a la d’ells. Si caus en el parany de jugar al seu ritme pots cometre massa errades. En aquest sentit, serà un partit molt atractiu per a l’espectador”, sentencia. Precisament, aquest ritme de vertigen i un canvi defensiu van ser determinants per acabar esgarrapant un empat en el debut contra el Zagreb (28-28).

Tot i que a priori el Kristianstad no és un dels candidats a ocupar una de les places d’honor del grup, Pascual no vol cap tipus de relaxament, i menys en els partits a casa. “El Palau és una de les nostres armes més rellevants. El Kristianstad no té el nom d’altres rivals, però els dos punts valen igual que contra qualsevol altre. Demà [per avui] intentarem fer un bon partit i necessitem evidentment que el públic del Palau estigui amb nosaltres. És un partit de Champions i l’horari, a les 6 de la tarda, és perfecte”, subratlla.

Handbol. Lliga de Campions Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Vardar 4 2 2 0 0 53 45
2 Rhein-Neckar 3 2 1 1 0 62 58
3 Barça Lassa 3 2 1 1 0 62 60
4 Pick Szeged 2 2 1 0 1 54 53
5 Nantes 2 2 1 0 1 53 53
6 Kristianstad 1 2 0 1 1 57 59
7 Zagreb 1 2 0 1 1 51 56
8 Wisla Plock 0 2 0 0 2 49 57
Darrera actualització: 23-09-2017 22:00:03

Lasse Andersson recau de la lesió

El lateral danès Lasse Andersson va recaure fa uns dies de la lesió lligamentosa del genoll esquerre i ahir mateix es va sotmetre a una altra operació dirigida pel doctor Monllau, i supervisada pels doctors Puigdellívol i Gutiérrez. La seva evolució marcarà el període de recuperació. Andersson, que es va lesionar inicialment en el partit contra el Wisla Plock, ja va passar per la sala d’operacions el 23 de març i ara estava en la fase final de la recuperació. Amb Andersson lesionat i l’arribada de l’islandès Aron Palmarsson congelada, si més no fins l’any vinent, segur que els dirigents del Barça estan rastrejant el mercat per incorporar un jugador de primera línia pròximament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)