Esquí

Així els hi va als andorrans a la Copa de Sud-Amèrica

L'estació xilena d'El Colorado acull la Copa de Sud-amèrica de velocitat

El Colorado acull aquests dies la Copa de Sud-Amèrica i ho fa al sector valle Olímpico amb bones condicions i neu dura. Així és com els hi ha anat als andorrans.

Pallàs, 3a al descens de la Copa de Sud-Amèrica

Carmina Pallàs va disputar dimecres el descens de la Copa de Sud-Amèrica (SAC) a l’estació xilena de El Colorado, on va finalitzar en el podi, un més en aquest inici de temporada per a ella. L’andorrana va ser tercera.

Pallàs va acabar tercera gràcies a un descens amb un temps de 1.05.20, a 0.26 de la russa Aleksandra Prokopyeva (1.04.94). Pallàs feia 44.42 punts FIS, a prop dels seus 42.90 actuals.

En la mànega d’entrenament l’andorrana se situava en la 4a posició amb un crono de 1.04.12, a 0.32 del millor registre que era per a la russa Elena Yakovishina.
 
Alpí: Verdú i Oliveras, entre els millors al descens de la Copa de Sud-Amèrica

L’equip masculí de velocitat també va disputar el dia 20 a El Colorado el descens de la Copa de Sud-Amèrica (SAC). Joan Verdú i Marc Oliveras van aconseguir estar entre els millors, 12è i 14è, respectivament.

La carrera de descens es va disputar a dues mànegues, amb una primera en què Verdú era 12è a 1.02 del millor crono, que corresponia al serbi Marko Vukicevic, mentre que Oliveras se situava provisionalment 18è a 1.44. En la 28a posició acabava Matías Vargas, a 2.08 del millor.

Ja en la segona mànega d’aquest descens, el serbi Vukicevic es consolidava com a guanyador amb un temps total de 2.02.52, mentre que Verdú es mantenia 12è, ara amb 2.04.93, a 2.41. Oliveras, per la seva part, aconseguia recuperar posicions i se situava finalment en la 14a plaça amb 2.05.32, a 2.80, mentre que Vargas acabava 30è amb 2.07.55, a 5.03 del serbi.

Max Tissot, entrenador: “Ha estat una carrera molt maca amb bones condicions i neu dura. La primera carrera de descens amb el format de dues mànegues. Els nois han esquiat de manera correcta, però encara ens falta una mica de velocitat en els plans. A la segona mànega han estat més a prop dels millors, la qual cosa és bon senyal”.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)