Handbol

Tres de tres en l’inici

Handbol. El KH-7 Granollers ocupa el segon lloc de la divisió d’honor femenina, un canvi radical respecte a fa una campanya, quan era cuer

Tres victòries en els tres primers partits de la divisió d’honor femenina han situat el KH-7 Granollers en la segona posició de la classificació amb sis punts, els mateixos que el líder, el Rocasa Gran Canària. El conjunt vallesà ha fet un canvi radical respecte a l’inici de la temporada passada, en què va perdre els sis primers partits de lliga.

En aquest curs l’equip que entrena Robert Cuesta es va estrenar guanyant a casa el Canyamelar València (32-20), després es va imposar a la pista del Santa Eulària (29-33) en el debut de l’equip balear a la màxima categoria, i aquest cap de setmana va derrotar l’Elx Mustang (35-21). Els dos conjunts valencians van quedar al davant del Granollers la temporada passada. Després de tres jornades hi ha quatre equips empatats a sis punts al capdavant de la taula i el Granollers és segon per la diferència de gols. Les vallesanes són el segon equip que més gols ha marcat, amb 100, i el tercer que menys n’ha encaixat, amb 70.

En l’inici de la campanya passada el Granollers va encaixar tres derrotes en els tres primers partits i ocupava la darrera posició sense cap punt. Les vallesanes no van puntuar fins a la setena jornada, en què van empatar a la pista del Canyamelar (22-22) i el primer triomf va arribar a casa en la jornada següent contra el Cleba Lleó (25-21).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)