Rugbi

Joan Losada, convocat

Rugbi. El jugador del FC Barcelona s’entrena al CAR de Sant Cugat amb la selecció espanyola per preparar dos amistosos previs a la disputa del Sis Nacions B, contra el Canadà i el Brasil

El seleccionador estatal, Santiago Santos, ha convocat el català Joan Losada per als entrenaments previs als partits amistosos que Espanya disputarà, al novembre, contra el Canadà i el Brasil, dos assajos per al Sis Nacions B, que tindrà lloc entre el febrer i el març de l’any vinent i que donarà la classificació per al mundial 2019. El Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat és el lloc on la selecció espanyola fa la seva preparació durant aquesta setmana. És la primera vegada que Losada, que va renunciar a la convocatòria de la selecció de rugbi set per temes laborals, apareix en la llista de l’equip de rugbi quinze. En declaracions a aquest diari, el back del FC Barcelona es mostra “content de poder viure aquesta experiència” i assegura que està especialment motivat. “Que hagin confiat en mi en l’any de la classificació per al mundial em motiva més.” Quant a la temporada que se li presenta en el Barça, Losada considera que aquest serà “un any de canvis que semblen positius” i que, tant ell com els seus companys, l’inicien amb moltes ganes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)