Waterpolo

El Quadis busca el bitllet

Waterpolo. Els catalans debuten en la fase preliminar de l’Euro Cup a Hongria amb el Primorac de Montenegro amb l’objectiu de seguir vius

El Mataró Quadis s’ha desplaçat a Hongria amb l’objectiu de superar la fase preliminar de l’Euro Cup i avançar una nova pantalla en la segona competició continental de clubs.

Els rivals dels catalans seran el Primorac Kotor de Montenegro, amb qui debutarà avui (17.45 h); l’Shturm 2002 de Rússia, els Hornets Kosice d’Eslovàquia, els White Sharks Hannover d’Alemanya i el Miskolci d’Hongria, que exerceixen d’amfitrions i en principi es perfilen com el conjunt més potent, encara que ho hauran de demostrar a l’aigua.

L’entrenador català Albert Fernàndez reconeix que confien tornar a Mataró amb el bitllet per disputar la següent fase: “Els amfitrions i el Kotor, que tenen a Antonio Petrovic, el capità de la selecció de Montenegro, semblen els rivals més complicats, però fins que no es destapin les cartes no podem dir res. Esperem classificar-nos i accedir a la següent fase.” Es mantindran a la competició quatre dels sis equips que participen en aquesta fase del grup A a Hongria i dos quedaran eliminats.

El Mataró ha desplaçat tots els efectius per la primera cita transcendent de la temporada. Fernàndez disposa d’un bloc similar al de la campanya passada amb tres novetats: les altes del veterà Germán Yáñez, el jove Josep Puig i Edu Mínguez, que torna a Mataró després de passar pel Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)