Waterpolo

El Quadis perd l’estrena tot i començar guanyant

Waterpolo. Euro Cup. Els mataronins van caure contra el Primorac Kotor en el duel inicial de la primera fase. Avui juguen contra l’amfitrió

Primorac 12 quadis 8

PRIMORAC KOTOR:Shubladeze, Matkovic (1), Crepulja (2),Petrovic, Gluhaic (3), Gopcevic, Stanojevic, Vukmirovic, Latinovic (1), Grgurevic (2), Vukasovic, Paunovic i Radnjic.QUADIS MATARÓ:Lloret, Veich, Puig, Corbalan, Fernández (2), Mínguez, Bertran, Ruiz, Codina, Merino, Yáñez (6) i Casabella.PARCIALS:2-2, 4-3, 4-1 i 2-2.ÀRBITRE:Schwartz (Israel) i De Jong (P. Baixos).COMENTARI:primera jornada en el grup A de la primera fase de l’Euro Cup que es juga a la localitat hongaresa de Miskolc.

El Quadis Mataró es va estrenar amb una derrota en l’Euro Cup en perdre contra el Primorac Kotor montenegrí en el primer partit de la fase inicial que juga a Hongria. El conjunt mataroní es va avançar en el primer quart, però en els següents va anar sempre a remolc i al final es va quedar sense recompensa. Tot i la desfeta, els catalans mantenen les possibilitats de classificar-se entre els quatre primers i superar fase. Avui tindran un altre compromís difícil contra els amfitrions del Miskolc. Ahir, el veterà Germán Yáñez va avançar el Quadis i va acabar sent el màxim golejador amb sis gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)