Futbol sala

Futbol sala

Lliga

Un derbi de contratemps

Futbol sala. Les lesions d’Ari Santos i Sergio Lozano marquen les hores prèvies del primer enfrontament de lliga entre el Barça i el Catgas Energia, un duel farcit de retrobaments

El primer derbi de la lliga entre el Catgas Energia i el Barça Lassa arriba avui (13.15 h, Esport 3) a Santa Coloma marcat per les baixes de darrera hora d’Ari Santos i Sergio Lozano. El brasiler, que té un relluent passat amb la samarreta blaugrana, esperava amb candeletes el duel des que va fitxar per l’entitat colomenca aquest estiu, però una lesió en un dels darrers entrenaments previs al partit li impedirà vestir-se de curt. Ari va notar unes molèsties a l’abductor i les proves van confirmar que té un microtrencament i haurà d’estar quinze dies de baixa. Pitjor va ser el contratemps per al Barça Lassa, que perd Sergio Lozano per vuit setmanes després d’acabar tocat el partit contra el Palma de la setmana passada. L’astre blaugrana, que darrerament està de pega amb les lesions, es va fer una ruptura fibril·lar a la cuixa de la cama dreta.

Els imprevistos en forma de lesions de jugadors importants destrempen un derbi de lliga farcit de retrobaments. Li feia una il·lusió especial a Marc Tolrà, tanca del Barça, enfrontar-se amb un dels seus referents, Ari Santos. “Va ser el primer que es va acostar a mi quan vaig pujar a jugar amb el primer equip del Barça. Vam connectar molt perquè teníem afinitats com ara l’afició al surf i ens agradava molt el rap. M’ha ensenyat moltíssim dins i fora del terreny de joc”, comenta el blaugrana. “És un jugador d’equip. No destaca com els que fan 50 gols per temporada però és un perfil de jugador essencial per al bon funcionament de l’equip”, hi afegeix el de Vilassar. El tanca brasiler, per la seva banda, es mostra cofoi veient com aquell noi ha acabat sent una referència a can Barça. I es desfà en elogis: “No era complicat veure que el Marc arribaria lluny. Jo ja li deia que seria el meu successor. Té un gran desplaçament, no es complica i cada any és més complet. Quan va fitxar pel Barça li vaig dir que agafés el número 4, que era molt especial per a mi”, explica Ari Santos, que avui no podrà fer cap gol al seu amic Paco Sedano. “Recordo que quan jo jugava a Vigo i ell a Móstoles li vaig fer un gol. Ara les coses han canviat i ell és el millor del món”, rememora el tanca brasiler, que, com és habitual, diu meravelles del seu antic club. “Li tinc una estima especial i espero que la generació actual pugui arribar a reunir tants títols com en la meva època”, diu. “Crec que tenen jugadors per fer-ho, però també hi ha coses fora de la pista que han de funcionar. Si aconsegueixen que el grup remi en la mateixa direcció ho tindran tot a favor”, considera Cristian, porter del Catgas que va vestir la samarreta blaugrana durant nou anys. El colomenc creu que al Catgas li ha costat arrencar tot i les bones sensacions de la pretemporada. “Ens falta mantenir la regularitat i ser més intensos però tenim les nostres armes”, analitza Ari.

Homenatge a Rafa López

Les dinàmiques dels dos conjunts són diferents –el Barça ha registrat dos triomfs i el Catgas, un empat i una derrota– però, segons el blaugrana Adolfo, “en un derbi no es parteix amb avantatges. T’ho has de guanyar a la pista”, analitza el fill pròdig de Santa Coloma, que, sense tants nervis com l’any passat, avui torna a casa. També serà especial per a Rafa López, que tornarà a trepitjar el parquet del Pavelló Nou. L’entitat colomenca li retrà un homenatge per agrair-li la implicació durant els anys que va vestir la samarreta del Catgas.

LES FRASES

Ens falta mantenir la regularitat i ser més intensos en defensa, però tenim les nostres armes
Ari Santos
jugador del Catgas Energia
Si tothom rema en la mateixa direcció marcaran època. Tenen jugadors per fer-ho
Cristian
porter del catgas energia
En un derbi no es parteix amb avantatges. T’ho has de guanyar a la pista
Adolfo
jugador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)