Lliga de campions

El CN Sabadell fa un pas de gegant per anar més lluny

Lliga de campions. Els vallesans van debutar amb victòria contra el Mornar Split i avui poden certificar el pas a la fase següent si s’imposen a l’Utrecht

sabadell 8 MORNAR 3

ASTRALPOOL SABADELL:Motos, Cabanas (2), Carrillo, López Escribano, Bustos, Fenoy (1) i Carrasco (3) –equip inicial–, Matoso, Gorria, Mulleer, Gallego, Pujol i Mardones.MORNAR SPLIT:Sparada, Cagalj, Goreta, Calic, Zivkovic, Buha (1) i Duzevic –equip inicial–, Krekovic, Krolo, Vrdoljak, Buric (1), Erak (1) i Podrug.PARCIALS:2-1, 0-1, 3-0 i 3-1.ÀRBITRES:Alexandrescu (Romania) i Molnar (Hongria).PÚBLIC:Uns 200 espectadors a les instal·lacions de Can Llong a Sabadell.

Si l’Astralpool Sabadell supera l’Utrecht neerlandès avui en la segona jornada de la segona fase de la lliga de campions, accedirà a l’eliminatòria següent. Ahir va complir a la perfecció contra el Mornar Split de Croàcia (8-3) i ara només necessita una altra victòria per assegurar-se un dels dos bitllets que estan en joc al grup G, que competeix a Sabadell i que es completa amb el Brescia.

Els de Chava Gómez van saltar a l’aigua motivats i amb quatre minuts van obrir una diferència de 2 a 0. El jove debutant a Europa i nova incorporació vallesana, David Carrasco, va signar el primer i Sergi Cabanas, el segon. Però, a partir d’aquí, els sabadellencs es van estancar en atac i el Mornar ho va aprofitar per empatar el partit abans del descans. Els catalans no trobaven la manera de fer pujar el número tres en el resultat. Escribano i Matoso van estavellar la pilota al pal. Però el mal va ser menor perquè el porter Motos va mantenir el rendiment dels últims temps i va impedir que els croats s’avancessin, un fet que podria haver canviat la sort del partit.

Finalment, Sergi Cabanas va posar fi a una sequera golejadora d’un quart d’hora (3-2). Tot seguit, Motos va aturar un penal a Buha. Les dues accions van encoratjar els vallesans, que van tancar el tercer quart amb dos gols més obra de Gallego, que va culminar una bona combinació, i Gorria, que va superar Sparada amb una vaselina (5-2).

El cop moral va ser definitiu i els vallesans van afrontar els últims minuts més animats i forts físicament. Fenoy, Carrasco –que va acabar com a màxim golejador del partit amb tres gols– i Gallego van lligar el triomf vallesà.

Al final del partit, el tècnic Chava Gómez estava satisfet: “No és fàcil entrar en aquest tipus de competicions tan curtes i ho hem fet molt bé. Ara toca rematar la feina.”