Waterpolo

Mínim marge per a l’error

Euro Cup. El Quadis Mataró està obligat a no fallar a partir d’ara després de perdre el segon partit de la primera fase contra el Miskolc

quadis 8 miskolc 13

QUADIS MATARÓ:Lloret, Veich (1), Puig (1), Corbalan (1), Fernández (2), Mínguez, Bertran, Ruiz, Codina (1), Barbena, Merino, Yáñez (2) i Casabella.MISKOLC:Csoma, Kuzmenko, Dory, Nagy, Berta (2), Bowen (4), Vadovics (1), Santa, Lukacs, Misic (5), Milicic, Halek (1) i Kosik.PARCIALS:2-3, 1-2, 3-5 i 2-3.ÀRBITRES:Vlasic (Croàcia) i De Jong (Països Baixos).COMENTARI:partit de la segona jornada del grup A de la primera fase de l’Euro Cup que es juga a Hongria.

El Quadis Mataró ha perdut els dos primers partits, i els més complicats de la primera fase de l’Euro Cup, i ara no es pot permetre més entrebancs per accedir a la següent eliminatòria.

Ahir, el botxí va ser el conjunt amfitrió, el Miskolc hongarès. Àlex Codina va avançar el Quadis amb un gol matiner quan tan sols s’havien disputat trenta segons. Però els locals van reaccionar abans d’acabar el primer parcial (1-2 i 2-3) i sempre van portar la iniciativa. Els hongaresos van desfer la igualtat a les acaballes del tercer quart obrint una escletxa de quatre gols (6-10) i fins al final van saber administrar l’avantatge.

Avui, els maresmencs disputen una jornada doble en la qual intentaran capgirar la situació. Al matí s’enfrontaran amb els Hornets Kosice d’Eslovàquia i al vespre, amb el Hannover alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)