Derrotes mínimes del Sabadell i el Mataró

Waterpolo. Van perdre els seus últims partits de la lliga de campions i l’Euro Cup, però ja estaven classificats per a la segona fase

El CN Sabadell en la lliga de campions i el Quadis CN Mataró en l’Euro Cup van perdre els seus darrers partits en els seus respectius grups per la mínima diferència d’un gol. Tots dos estaven classificats per a la segona fase de les seves competicions. Els vallesans van ser derrotats 12-13 contra el Brescia italià i van ser segons de grup. Això farà què en la fase següent juguin el partit de tornada a la piscina contrària. El Sabadell perdia 5-8 en el descans, però va reaccionar en el segon temps i es va avançar amb un 9-8 quan faltaven sis minuts. Un minut abans del final, el Brescia va fer el gol del triomf. Sergi Cabanas i Borja Fenoy en van fer tres cada un.

En la darrera jornada de l’Europ Cup, el Quadis CN Mataró va perdre per la mínima (13-14) contra el conjunt rus del Shturm 2002 en un partit en què es jugaven la posició final. Els maresmencs ja estaven classificats per a la segona fase i van acabar quarts. El Mataró sempre va anar al darrere, 5-7 en el descans, i va caure per la mínima. Germán Yáñez va ser el màxim golejador amb sis gols i Víctor Fernández en va fer cinc.