Waterpolo

Waterpolo

Lliga de campions

L’Estrella Roja, l’últim peatge

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell s’enfronta als serbis en la tercera eliminatòria de la lliga de campions amb l’objectiu de classificar-se per a la fase principal per primera vegada en la història

Si l’Astralpool Sabadell supera l’Estrella Roja de Belgrad en la tercera eliminatòria de la lliga de campions, es classificarà per primera vegada en la història per a la fase de grups principal. Els vallesans van quedar emparellats amb els serbis en el sorteig que es va fer a la seu de la LEN, a Nyon, i tenen el factor camp a favor: disputaran l’anada a Belgrad el dissabte 14 d’octubre i la tornada a Can Llong quatre dies més tard.

En l’eliminatòria anterior, els serbis van quedar primers del grup H amb un balanç de dues victòries i una derrota, mentre que els catalans van ser segons del grup G amb el mateix resultat.

Aquesta eliminatòria es completa amb els enfrontaments següents: Marsella-Jadran Herceg Novi, Spartak Volgograd-OSC Budapest i Brescia-Sintez Kazan. Els vencedors accediran a la fase principal de grups, en què ja hi ha l’Atlètic Barceloneta.

El Quadis torna a Hongria

D’altra banda, el Quadis Mataró s’haurà de desplaçar una altra vegada a Hongria per disputar la segona fase de l’Euro Cup entre el 13 i el 15 d’octubre. Els maresmencs van quedar entaulats en el grup D juntament amb el Primorac Kotor de Montenegro, el Jadran Split de Croàcia i els amfitrions del Ferencvaros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)