Futbol sala

El Barça, líder imbatut en vèncer l’O Parrulo gallec

Futbol sala. Els catalans es van avançar aviat i van sentenciar al final

o parrulo 1 barça 4

O PARRULO:Brais, Isma, Raya, Jacobo i Cristian rubio –equip inicial–, Diego Núñez, Àlex Duran, Dani Montes i Rubi.BARÇA:Paco Sedano, Aicardo, Dyego, Rafa López i Ferrão –equip inicial–, Leo Santana, João Batista, Rivillos, Adolfo i Joselito.GOLS:0-1 (4’) Ferrão. 0-2 (5’) Rivillos. 1-2 (7’) Jacobo. 1-3 (34’) Adolfo. 1-4 (35’) Ferrão.ÀRBITRES:Pérez Álvarez i Redondo Arenales. Van mostrar targeta groga als locals Isma, Diego Núñez i Dani Montes, i als visitants Dyego i Ferrão.

El Barça Lassa es va imposar a l’O Parrulo de Ferrol en el partit avançat de la cinquena jornada de lliga a causa dels compromisos europeus dels blaugrana de la setmana que ve. La victòria li permet perllongar una trajectòria immaculada en l’inici de lliga (quatre triomfs en quatre partits) i mantenir-se líder. Els catalans van sortir motivats i van marcar dos gols en cinc minuts gràcies a l’encert de Ferrão i Rivillos. Els gallecs van respondre aviat (1-2) i el partit es va mantenir obert fins al tram final, en què Adolfo va ampliar la diferència blaugrana (1-3) i Ferrão va sentenciar (1-4). El Barça rebrà el Naturpellet Segòvia divendres al Palau en la quarta jornada de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)