Voleibol

Voleibol

El Sant Cugat planta cara

Voleibol. El CVB Barça es va endur el derbi femení per 2-3 en un duel extremadament igualat. En nois, el Barça va arrencar amb molta força a Castelló i el SPiSP es va ennuegar a casa

El CVB Barça va haver de suar de valent per guanyar el derbi català a la pista del Sant Cugat en la primera jornada de la superlliga femenina: 2-3 (18-25, 25-23, 25-22, 21-25 i 7-15). Si bé en la Lliga Catalana les blaugrana havien estat prou superiors, l’entrada en escena a les files del Sant Cugat de la brasilera Carla Moreira va catapultar l’equip de Rafa Ruiz. Moreira va ser la màxima anotadora de les locals amb 21 punts. Al Barça, Raquel Brun, fitxada aquest curs de l’Haro Rioja, va sobresortir amb 22 punts.

En la superlliga masculina, el Barça de David Lorente va arrencar amb un triomf molt solvent a la pista de l’Illa Grau de Castelló per 0-3 (14-25, 29-25 i 15-25). El central català Marc Altayó i el francès Guillaume di Betta, dos dels grans fitxatges del curs, van rendir amb 13 punts cadascun. Altayó, a més, va imposar la llei a la xarxa amb 6 bloquejos, els mateixos que l’altre central, Ivan Vlasev (10 punts). El Sant Pere i Sant Pau de Tarragona va viure un retorn amarg i va perdre per 0-3 (25-27, 15-25 i 19-25) contra el Mediterráneo de Castelló. La pèrdua del primer set va fer mal al jove equip de Vlado Stevovski.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)