Handbol

Handbol

barça

Pálmarsson, més a prop

Handbol. El Barça i el Veszprém ja haurien arribat a un acord per a l’arribada imminent del central islandès previ pagament de 700.000 euros. El jugador podria passar la revisió en les pròximes hores

El futur blaugrana d’Aron Pálmarsson (1990) sembla a punt de desencallar-se. El Barça i el Veszprém haurien arribat a un acord per facilitar la sortida del central a canvi de 700.000 euros, segons va avançar ahir el diari islandès Fréttabladid. Segons aquest mitjà, ja hi ha acord verbal i només faltaria la signatura. El jugador podria passar la revisió mèdica aquesta mateixa setmana. El club blaugrana tenia el jugador lligat per a la temporada vinent i inicialment no tenia cap intenció d’abonar el milió d’euros que reclamava el club hongarès per avançar l’operació. El jugador no es va presentar als entrenaments del Veszprém després de l’estiu i des d’aleshores es trobava a Islàndia en espera de poder avançar l’arribada a Barcelona. La recaiguda de Lasse Andersson, que es va ressentir de la lesió al genoll esquerre i fa un parell de setmanes va tornar a passar per la sala d’operacions, haurien fet canviar els plans dels dirigents barcelonistes.

Si es tanca l’operació abans del 31 d’octubre, Pálmarsson ja estaria a disposició de Xavi Pascual per jugar en la sisena jornada de la lliga de campions, en què el Barça rebrà el Zagreb a principis de novembre. Amb la lesió d’Andersson, Raúl Entrerríos és l’únic central pur del Barça i fins ara combina aquesta posició amb el lateral eslovè Jure Dolenec. Pálmarsson és un dels millors centrals del món. Destaca especialment en el vessant ofensiu, per la seva capacitat de llançament i visió de joc, però també és un gran defensor. És molt complet, un autèntic líder i dels jugadors que marca diferències. De fet, el conjunt blaugrana ja va patir el ventall de recursos del central islandès en el partit pel tercer lloc de l’última edició de la final a quatre de Colònia, en què li va clavar 8 gols (34-30). “Tots els bons jugadors són benvinguts al Barça. Si avui hagués jugat amb nosaltres ens hauria anat de conya”, va admetre aleshores Xavi Pascual.

En espera que es tanqui el cas d’Aron Pálmarsson, al Barça l’espera una setmana ben intensa. Demà defensa el lideratge de la lliga Asobal a la pista de la Rioja Logronyo i l’endemà marxa directament a Skopje, on dissabte jugarà contra el vigent campió d’Europa, el Vardar.

Jícha es retira definitivament

El lateral txec Filip Jícha, que es va desvincular del Barça abans de començar la pretemporada, ha anunciat que deixa l’handbol de manera definitiva. “Ha estat una decisió molt difícil, però la temporada passada amb les molèsties al genoll esquerre ho vaig passar molt malament”, va admetre dissabte en declaracions a Catalunya Ràdio. Jícha, que dissabte era al Palau, va dir que li agradaria exercir d’entrenador.

Syprzak repeteix en el set ideal

El pivot polonès Kamil Syprzak, autor de sis gols en el partit contra el Nantes, va ser escollit per segona setmana consecutiva en el set ideal de la jornada de la lliga de campions. Syprzak, de 26 anys i amb un físic impressionant (2,08 m i 113 kg), ha fet un pas endavant en les últimes jornades i amb vista al futur, amb l’arribada de Ludovic Fàbregas el curs vinent, conformaran una parella de pivots de luxe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)