Waterpolo

Waterpolo

Supercopa d’Espanya

El Sant Andreu engega un projecte més ambiciós

Waterpolo. La campiona del món Williams debuta avui amb les andreuenques en les semifinals de la supercopa contra La Sirena Mataró; l’Astralpool Sabadell i el Moscardó juguen l’altra

El Sant Andreu ha impulsat un nou projecte encaminat a fer créixer l’equip un pas més i amb garanties per intentar superar La Sirena Mataró i escurçar la diferència amb l’Astralpool Sabadell.

El bloc de Javi Aznar ha incorporat una campiona del món com la defensora dels Estats Units Alys Nicole Williams. A més de Maria Elena Sánchez, fins ara portera suplent d’un dels millors equips d’Europa, el Sabadell, amb experiència en competicions internacionals, encara que a partir d’ara li tocarà agafar un rol protagonista. També han fitxat la neerlandesa Brigitte Sleeking i a partir del novembre tindran una altra nord-americana: Danijela Jackovich. Unes altes que s’uneixen a un grup jove però amb solvència contrastada.

Avui les andreuenques tindran un primer test per mostrar aquest intent de salt qualitatiu en les semifinals de la supercopa d’Espanya al CN Sabadell amb les mataronines (12 h) –a continuació les locals jugaran contra el Madrid Moscardó (13.30 h)–. “Avui tenim una prova important perquè ens volem classificar per a la primera final. Ens fa molta il·lusió jugar la final”, reconeix el tècnic, Javi Aznar. La final es jugarà diumenge a València.

El Sant Andreu també espera traslladar la millora a Europa i aconseguir els seus millors resultats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)