Futbol sala

Futbol sala

UEFA Futsal Cup

El Barça imposa la seva llei

Futbol sala. El conjunt blaugrana goleja el Gyor hongarès en el debut en la Main Round de la UEFA Futsal Cup i avui (18 h, Barça TV) es veurà les cares amb l’Era Pack Chrudim txec

GYOR 0 barça 7

GYÖR ETO FC:Tóth, Fábio Aguiar, Álex Constantino, Juanra, Dávid –cinc inicial-, Alasztics, Klcso, Klacsák, González, Vas, Sáhó, Bognár i Kofalvi.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Joselito, Dyego, Ferrão –cinc inicial-, Tolrà, Adolfo, Rivillos, Leo Santana, Rafa López, Esquerdinha, João i Roger.GOLS:0-1 (6’) Adolfo. 0-2 (19’) Dyego. 0-3 (23’) Esquerdinha. 0-4 (26’) Ferrão. 0-5 (37’) Leo Santana. 0-6 (38’) Fábio, en pròpia porta. 0-7 (40’) Leo Santana.ÀRBITRE:Rakutski i Fatkulins.

El Barça Lassa no va tenir problemes ahir per superar el Gyor hongarès en el debut en la Main Round de la UEFA Futsal Cup. El conjunt blaugrana, que només va tenir un petit ensurt en els primers minuts del partit, va dominar totes les facetes del joc i va sumar els primers punts en la lluita per la primera plaça del grup. Avui (18 h, Barça TV) els homes que dirigeix Andreu Plaza intentaran aconseguir el segon triomf contra l’Era Pack Chrudim txec.

El Gyor va sorprendre en els primers compassos del partit. Dues ocasions clares per als locals van posar les piles als homes d’Andreu Plaza, que en la segona rotació van començar a dominar el duel i a generar ocasions. Va avisar Rivillos amb un xut que va vorejar el pal i Esquerdinha amb una rematada de volea. El mateix pivot brasiler va ser protagonista del gol que va obrir la llauna per al Barça, que, mitjançant Adolfo, es va avançar. Li va costar molt tornar a veure porteria al Barça, que es va trobar amb un Tóth incommensurable. El porter hongarès va oferir parades a dojo i va mantenir el 0-1. A més, els blaugrana no acabaven de trobar-se còmodes davant el plantejament ofensiu amb porter jugador que plantejaven els hongaresos. Dyego, però, quan semblava que el partit arribaria al descans amb un irrisori 0-1, va tornar a veure la porteria. El brasiler va trobar-se amb el seu compatriota Ferrão i va fer el segon gol català.

En el segon temps, la tònica no va canviar i els blaugrana, còmodes en tot moment, van eixamplar les distàncies. Sobretot per mitjà d’Esquerdinha i Leo Santana, dos dels nous fitxatges, que van augmentar la seva confiança personal amb dues dianes per cap.

Segon temps demolidor

Esquerdinha va colpejar amb força una pilota perduda en la zona de creació hongaresa per fer el 0-3 i Ferrão, rematant al segon pal una magnífica jugada de João, va fer el 0-4. El conjunt blaugrana va treure el peu de l’accelerador i, tot i tenir alguna ocasió, no va fer més mal al Gyor. Només a les acaballes, amb els hongaresos venuts i pensant en els pròxims partits, el Barça va acabar d’arrodonir la golejada. Leo Santana va definir a la perfecció amb la cama esquerra després de trepitjar la pilota i va apuntar-se el primer gol oficial amb el Barça. Va ser la primera diana de les dues que va fer ahir; en el darrer moment del partit, Joselito va fer una jugada magnífica rifant-se dos rivals però el xut es va estavellar al pal i la pilota va caure a les cames del brasiler. Abans, Esquerdinha també havia marcat. Avui, una altra prova per a un Barça que ahir va imposar la seva llei.

ELS VESTIDORS

Ha estat merescut però no fàcil. Jugaven amb porter jugador i ens robaven el control. En la segona ha anat millor
Estem contents perquè hem arribat molt, hem generat moltes ocasions i no n’hem encaixat cap. Fallar ocasions forma part del joc
En aquesta competició són importants els gols de cara a possibles empats a punts
Andreu Plaza
entrenador del Barça Lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)