Lliga Asobal

Gonzalo, decisiu en atac i en defensa a Logronyo

Handbol. El porter del Barça va acreditar més d’un 50% d’aturades i va respondre amb 5 gols els atacs amb set jugadors del conjunt de La Rioja

LOGRONYO 25 BARÇA LASSA 32

BM LOGRONYO LA RIOJA:Krupa, Sánchez-Migallón, Castro (2), Muñoz (5, 1 p.), Garabaya (2), Del Arco (5), Garciandia (3) –set inicial–; Aguinagalde (ps.), Montoro (1), Kusan (3), Chiuffa, Kucic (1), Paredes i A. Fernández (3).FC BARCELONA LASSA:Ristovski, Ariño (3), N’Guessan (4), Syprzak (2), Dolenec (7, 1 p.), Mem (3), Lenne (1) –set inicial–; Gonzalo (5), Tomàs, Entrerríos (1), Sorhaindo (1), Rivera (3), Borges (1), Viran, A. Gómez i Jallouz (1).PARCIALS:1-2, 4-5, 9-8, 11-10, 13-13, 14-17; 16-18, 17-20, 19-24, 20-28, 24-30 i 25-32.ÀRBITRES:Álvarez i Bustamante. Exclusions: Fernández (23’), del Logronyo; i Syprzak (6’), per part del Barça.

Gonzalo Pérez de Vargas es va erigir en un dels grans protagonistes de la victòria del Barça a Logronyo. El porter del planter no només va contribuir en la seva faceta, amb un 52% d’aturades, sinó que va aprofitar la tàctica arriscada del rival, amb atacs amb set jugadors, per aconseguir 5 gols de 5 intents a porteria buida. “L’any passat no en marcava cap. Avui [per ahir] he estat més tranquil i m’he vist amb confiança. També m’ha ajudat que el Logronyo es mantingués amb els set jugadors. No crec que ho torni a fer mai més”, va admetre Gonzalo.

El Logronyo ja se la va jugar de bon començament amb atacs amb set jugadors. La tàctica va anar funcionant amb el pas dels minuts i l’equip local, trobant espais des dels extrems, va prendre avantatge en l’intercanvi de cops (13-11). El Barça, però, va replicar de forma contundent amb un parcial d’1-6 (14-17) en els últims minuts del primer temps. El canvi de porter –Gonzalo en el lloc de Ristovski– va donar més consistència a la defensa blaugrana i en atac va sentenciar en accions de contraatac o genialitats de Jure Dolenec, màxim golejador amb set dianes.

Després de la represa, el Barça es va aplicar més en defensa, va saber interceptar les línies de passada en els atacs del Logronyo, que insistia amb els set jugadors, i va acabar sentenciant amb una gran efectivitat ofensiva.