supercopa d'espanya

Lloret i Willemsz situen La Sirena a la cita de València

Waterpolo. Les mataronines van vèncer un enfortit Sant Andreu en l’últim sospir (8-7) i jugaran la final de la supercopa amb el Sabadell, que no va patir

la sirena 8 sant andreu 7

LA SIRENA MATARÓ:Willemsz, Laura Vicente, Zablith (1), Ciara Gibson (1), Bach (2), Dance (1), Clara Cambray -equip inicial-, Lloret (2), Abad, Carevic i Graupera (1).SANT ANDREU:Maria ElenaSánchez, Williams, Castellá, Guiral, Sleeking (4), Crespi (1), Aznar -equip inicial-, Morell (1), Ariño, López, Sánchez, Dalmases (1) i Nieto.PARCIALS:1-3, 4-2, 1-1 i 2-1..ÀRBITRES:Torres i Ruiz.

sabadell 19 moscardó 4

ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Domenech, García (4), Mati Ortiz (1), Leitón (1), Cordobès (1), Bea Ortiz (6) -equip inicial-, Peña (-), Forca (2), Gisela Farré, Silva (3), Ferran (1) i Ainara Farré.MADRID MOSCARDÓ:Ana Sabugal, Vesperinas (1), Mota (1), Pacheco, Serrano (1), Díaz (1), Arias -equip inicial- Esther Sabugal, García, Suárez, Pascual i Alzuaz.PARCIALS:8-0, 3-2, 3-0 i 5-2.ÀRBITRE:Colominas i Pascual

La Sirena Mataró es va imposar al Sant Andreu en la semifinal més interessant de la supercopa d’Espanya ahir al CN Sabadell. Les maresmenques van haver de patir de valent per desfer-se de les andreuenques, que van deixar clar el salt qualitatiu que han experimentat aquesta temporada. En canvi, les amfitriones es van adjudicar l’altre bitllet per a la final, que es disputarà diumenge a València en eliminar el Madrid Moscardó clarament.

Les andreuenques i les maresmenques protagonitzaran duels molt aferrissats aquest curs. Ahir va quedar ben clar. Les de Javi Aznar es van avançar amb un parcial inicial d’1-3. Una de les incorporacions, la neerlandesa Brigitte Sleeking, en va ser la responsable en marcar dos dels tres primers gols. Al final va acabar sent la màxima golejadora, amb quatre. Però les experimentades jugadores mataronines no es van deixar intimidar i van replicar amb un 0-3, i al descans s’hi va arribar amb empat (5-5).

L’equilibri es va mantenir en el tercer parcial. Sleeking va avançar les andreuenques i Graupera va reestablir l’empat (6-6). I la incertesa i els nervis van regnar en els últims vuit minuts. La capitana Marta Bach va desfer l’empat per a La Sirena i les mataronines haurien pogut sentenciar si Cambray hagués aprofitat un penal. Sleeking, en canvi, no va errar una pena màxima i va situar l’empat a set. En el tram decisiu, l’exjugadora del Sant Andreu Helena Lloret va fer el vuitè gol per a La Sirena, mentre que a les d’Aznar els va poder la pressió i van fallar l’últim atac gràcies a l’encert de Willemsz.

Tota l’emoció que va regnar durant la primera semifinal es va evaporar en la segona. Maica Garcia va encadenar tres gols en els compassos inicials. El parcial no va aturar les vallesanes, que van insistir i van desbordar les madrilenyes amb cinc gols més en el primer quart (8-0). Llavors sí que van abaixar el ritme i van obtenir avantatges més curts. La rubinenca del Sabadell Bea Ortiz va ser la màxima golejadora (6).