Ciclisme

La cursa dels corriols es consolida

Ciclisme. La Tramun repeteix l’èxit de participació en el segon any com a prova de les sèries de marató UCI

La Tramun arriba aquest cap de setmana a la dinovena edició convertida en una cita ineludible del calendari del BTT a Catalunya i a la resta de l’Estat. Més encara, després de la inclusió de la prova en les sèries de marató UCI des de l’edició anterior, que va créixer en qualitat –600 corredors– i qualitat. Un èxit esportiu que continua un any més amb la participació de gairebé tots els corredors masculins que fa un any van acabar entre els deu primers classificats, incloent-hi l’actual campió de la prova i subcampió olímpic, el belga Sébastien Carabin (Mérida Wallonie) i els corredors que el van acompanyar en el podi, els italians Tony Longo i Johnny Cattaneo (Willier Force). També hi seran els catalans Joan Llordella (5è l’any passat) i Ismael Ventura (6è), tots dos del Buff Scott, i el campió polonès Wojciecm Malejak (JBG-2), a més d’alguns noms nous, com els del campió de la Rioja Bike Race Francesc Guerra (Buff Scott) i el del campió de l’Iron Bike Milton Ramos (Mondraker). Tampoc no es perdrà la prova la vencedora femenina de l’any passat i subcampiona d’Europa, Clàudia Galícia (Trek), així com la campiona d’Espanya 2016 de marató Maria Díaz (Kross NW). També està confirmada la presència de la tercera classificada a l’europeu de marató Angelika Tazreiter (Big Time) i de Sandra Santanyes (Olimpya), entre d’altres.

La cursa sortirà diumenge d’Hostalets d’en Bas (8.30 h) i finalitzarà per segon any consecutiu a Fontajau, a Girona, on hi haurà situada una zona comercial i de test. Un 90 per cent dels seus 68 quilòmetres de recorregut serà entre corriols de la Garrotxa, la Selva i el Gironès, un fet singular que la converteix en una prova molt dura i que és especialment apreciat pels participants. A més d’aquesta cursa, també es disputarà una prova més curta de XCC de 33 quilòmetres (8.30 h, amb sortida a les Planes d’Hostoles) i una cursa per a infants, la Tramunkids.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)