Esports de muntanya

Sheila Avilés, campiona

Curses de muntanya. La igualadina s’emporta el títol de la copa del món amb el cinquè lloc en la Limone Xtreme i encapçala un podi íntegrament català, amb Orgué segona i Debats tercera

La catalana Sheila Avilés va sortir victoriosa de la lluita a tres bandes pel títol de la copa del món de curses de muntanya (modalitat sky) que mantenia amb Laura Orgué, líder fins ahir, i Ragna Debats. La igualadina va acabar cinquena en l’última prova de la temporada, la Limone Xtreme (29 km) després de superar la seva convilatana Orgué en els últims quilòmetres. Això li va assegurar el títol de la copa del món, mentre que la seva rival va acabar subcampiona. Debats va ser tercera en la prova italiana (3h45:39), superada per la sueca Tove Alexandersson (3h31:11) i l’alemanya Michelle Maier (3h43:03), i també va completar un podi de la copa del món íntegrament català –és de nacionalitat holandesa, però resideix a Catalunya–. En la cursa masculina, Jan Margarit es va jugar la victòria fins als últims metres amb l’italià Marco de Gasperi, que es va imposar amb un temps de 3h07:32, 26 segons menys que el corredor català, que va escalar del quart lloc al tercer de la general. Oriol Cardona va ser quart (3h13:18).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)