Euro Cup

El Quadis tomba el poderós Primorac

Waterpolo. L’equip de Beto Fernández arriba a l’últim partit amb possibilitats de seguir endavant en l’Eurocup

QUADIS 9 PRIMORAC K. 8

QUADIS CN MATARÓ:Lloret, Veich, Puig (1), Corbalán (3), Fernández, Mínguez, Loste, Ruiz, Codina, Barbena, Merino (1), Yánez (4) i Casabella.PRIMORAC KOTOR:Shubladze, Matkovic (1), Stanojevid, Petrovic (1), Gluhaic, Todorovic, Gopcevic (3), Vukmirovic (1), Latinovic (2), Grgurevic, Vukasovic, Paunovic i Radnijic.PARCIALS:3-1, 1-1, 3-3 i 2-3.ÀRBITRES:Matache (Romania) i Golikov (Rússia).

El Quadis Mataró va fer una de les seves millors gestes en l’àmbit internacional en tombar ahir a Budapest l’històric Primorac Kotor montenegrí. La victòria, a més, permet l’equip afrontar l’última jornada de la segona fase amb possibilitats de classificar-se per als quarts de final de l’Eurocup.

El duel contra el Kotor havia de ser, d’entrada, desigual. Els montenegrins havien derrotat els maresmencs (12-8) en la primera fase. Ahir, però, tot va ser diferent. En el primer quart els de Beto Fernández van avançar-se 3-1 amb atacs molt controlats i bona selecció en el tir. La defensa del Mataró superava clarament l’atac dels montenegrins, que en tota la primera part només van fer dos gols (4-2).

La màxima diferència del Quadis va arribar en el tercer quart després d’un gol de Corbalán (5-2), una de les figures del partit. El Primorac, lògicament, no es va rendir i va millorar en intensitat i pressió. Amb tot, qui ho tenia clar era el Mataró, sobretot amb un inspiradíssim Germán Yáñez (4 gols). L’argentí va fer a un minut i mig del final el gol que pràcticament sentenciava el partit (9-7).

El Mataró ho tindrà complicat avui contra l’equip local, el FTC Budapest –ja classificat–, però cada acció pot ser determinant ja que una victòria del Jadran Split contra el Kotor podria provocar un empat en el segon lloc que es decidiria per la diferència de gols entre els catalans i els croats.