Waterpolo

Waterpolo

Lliga de campions

El CN Sabadell, a un pas de fer història

Waterpolo. L’equip s’emporta el triomf a Belgrad i dimecres pot classificar-se per primer cop per a la lligueta de la Champions

ESTRELLA ROJA 5 CN SABADELL 6

ESTRELLA ROJA:Dobozanov, Tankjosic, Radovic, Bursac, Suberic, Ilic, Njegovan (1), Toholj, Nikolov, Tansakovic (2), Stojanovic (1), Asanovic (1) i Todorovski.ASTRALPOOL CN SABADELL:Martín Motos, López Escribano (1), Cabanas (2), Carrillo, Matoso, Gorria (1), Bustos (2), Muller, Fenoy, Gallego, Pujol i Mardones.PARCIALS:0-0, 0-2, 2-2 i 3-2.ÀRBITRES:Colombo (Itàlia) i Voevodin (Rússia). Van excloure Matoso, del CN Sabadell, i Ilic, de l’Estrella Roja.

El CN Sabadell va obtenir ahir un triomf per la mínima a la piscina de l’Estrella Roja que el situa a un pas de classificar-se per primer cop per a la lligueta de la lliga de campions. Els vallesans van dur sempre la iniciativa en un partit molt tàctic i que es va resoldre en els darrers minuts a favor dels catalans gràcies a dos gols de Cabans i López Escribano. La tornada es jugarà dimecres a la piscina del club vallesà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)