Futbol sala

Sort dispar per al Barça i el Catgas en el sorteig de la copa

Futbol sala. Els blaugrana es veuran les cares amb el Palma, mentre que els colomencs s’enfrontaran amb el Rivas de la segona divisió

“Ens ha tocat un dels quatre equips més forts que ens podien tocar”, analitzava ahir Andreu Plaza, el tècnic del Barça, després del sorteig dels vuitens de final de la copa del Rei. Els blaugrana, ferms candidats al títol, van quedar emparellats amb el Palma Futsal, un dels rivals més en forma de la lliga i que van eliminar els catalans d’aquesta mateixa competició fa dos anys. Tot i que s’han reforçat amb bons jugadors, com recordava ahir Plaza, en el darrer enfrontament entre els dos equips, corresponent a la segona jornada de lliga, el Barça va superar per 6-3 els balears al Palau.

De la seva banda, el Catgas va tenir més sort. Els colomencs, que van superar el Castelldefels en l’eliminatòria de setzens, es veuran les cares amb el Rivas madrileny de la segona divisió. Les dues eliminatòries es disputaran els dies 24 o 25 d’octubre a Palma i Madrid, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)