Handbol

Handbol

Lliga Asobal

Xavi Pascual: “Hem de defensar més junts”

Handbol. El Barça Lassa vol girar full després de la desfeta contra el Vardar i superar el Valladolid abans del parèntesi pels partits de seleccions

El Barça Lassa vol passar full després de la desfeta en el partit de la lliga de campions contra el Vardar (27-24) amb la visita del Valladolid (19 h, Movistar+) al Palau Blaugrana, abans del parèntesi de la competició pels compromisos de seleccions. En aquest sentit, el tècnic Xavi Pascual va admetre que havien de millorar alguns aspectes respecte dels últims partits: “Hem d’estar més junts en defensa del que ho hem fet últimament, perquè no hi hagi espais i impedir que juguin amb el pivot. També hem d’intentar córrer més al contraatac.” Respecte al Valladolid, setè classificat, el tècnic barceloní va comentar: “Juguen molt compactes, poden defensar tant 6-0 com 5-1, i formen una bona barreja de joves amb moltes ganes i altres jugadors més experimentats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)