Futbol sala

Futbol sala

UEFA Futsal Cup

Itàlia, de nou en el camí europeu

UEFA Futsal Cup. El Barça es jugarà un lloc en la final a quatre de la màxima competició continental amb el Pescara italià, l’equip amfitrió de l’Elit Round, l’Ekonomac serbi i el ‘T Knooppunt holandès

El Barça Lassa va saber ahir els rivals en l’Elit Round de la UEFA Futsal Cup, la darrera prova abans de la final a quatre de la màxima competició europea. El conjunt blaugrana es veurà les cares amb el Pescara italià, que exercirà d’amfitrió, l’Ekonomac serbi i el ‘T Knooppunt holandès del 21 al 26 de novembre. “El Pescara és, segurament, l’equip més fort de tots tres, però si els altres dos estan a l’Elit Round és perquè tenen arguments que haurem de tenir en compte”, va analitzar ahir el tècnic del Barça, Andreu Plaza. Els blaugrana, que van superar la Main Round de la setmana passada amb dos triomfs i un empat contra la Luparense italiana, busquen un lloc a la final a quatre de la UEFA Futsal Cup, una fita que fa tres anys que no assoleixen.

En aquesta Elit Round, el Barça es trobarà amb vells coneguts de l’afició. En l’Ekonomac hi juga Igor, que va vestir la samarreta blaugrana del 2007 al 2014. Per la seva banda, el Pescara també té jugadors del Barça més llorejat de la història; Saad i Fernandão militen a la plantilla italiana des d’aquest estiu. Maxi Rescia, ex del Catgas Energia, també juga al Pescara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)