Lliga Asobal

El Fraikin plega abans d’hora

Handbol. El Fraikin va cedir un empat quan guanyava de tres un minut i mig abans del final

FRAIKIN 30 C. ENCANTADA 30

FRAIKIN GRANOLLERS:Bombóm Almeida, Cabanas (5), Bernatonis (2), Figueras (2), Resina (6), Silva (8) i Tarrafeta -equip inicial-; Porras (2), Marc García, Ferrer, Cañellas (2), Rakocija (1), Reixach (1) i Márquez (1).CIUDAD ENCANTADA:Maciel, Vainstein (6), Doldán (3), Mendoza, Ponciano (3), Sergio López (2) i Perovic (5) -equip inicial-; Dutra (2), Canyigueral (4), Hugo López, Nolasco, Castro (5) i Ramírez.PARCIALS:2-1, 3-3, 6-5, 9-7, 14-11 i 15-12 (descans); 15-15, 17-16, 21-19, 22-22, 26-24 i 30-30 (final).ÀRBITRES:Garcia i Muro.

El Fraikin Granollers no va saber gestionar l’avantatge de tres gols en l’últim minut i mig de l’enfrontament contra el Ciudad Encantada al Palau d’Esports i es va haver de conformar amb sumar un únic punt, que, evidentment, no satisfeia les expectatives vallesanes.

Amb tot, la igualtat i l’alternança en el resultat va presidir el duel de la setena jornada de lliga. Els visitants es van avançar d’entrada (0-2 i 4-5). L’encert de Jorge Silva, que va començar firmant un 6 de 6, va servir de punta de llança de la reacció catalana (11-8). El Fraikin va mantenir la iniciativa fins al descans (15-12). Tanmateix, el Ciudad Encantada va sortir del vestidor amb més empenta i va empatar el resultat amb un parcial de 0 a 3. Però els vallesans van tornar a obrir una escletxa de dos gols (17-15 i 21-19) i també ho van fer quan els de Conca van tornar a empatar a 22. Els tres gols en el tram final (30-27) semblava definitiu, però no va ser així.