Esports de muntanya

Laura Orgué es rescabala

Curses de muntanya. Va guanyar el títol de la copa del món de curses verticals la setmana després de perdre el de la modalitat Sky

Una setmana després de cedir el títol de la copa del món Sky a la seva convilatana Sheila Avilés, Laura Orgué va trobar consol adjudicant-se per sisena vegada consecutiva el títol en la modalitat de curses verticals. La d’Igualada arribava a líder a l’últim prova, disputada a la Fully, amb un marge de pocs punts respecte de la segona classificada, la suïssa Victoria Kreuzer. Orgué va acabar la prova en el quart lloc (38:59), que li va garantir els punts necessaris per guanyar el mundial (554). Això sí, la seva rival va acabar segona (37:37) i va quedar a només un sospir d’atrapar la catalana (553,2). “Aquesta setmana ha estat molt dura físicament i mentalment després de la decepció a Limone, però aquesta vegada sí que ho he aconseguit. No he fet una cursa perquè en aquest punt de la temporada em trobo molt cansada, però he sortit disposada a donar-ho tot. Estic molt feliç d’haver acabat primera i d’haver finalitzat la temporada, perquè sento que el meu cos ho necessita”, va explicar Orgué, que ara es prendrà una època de descans abans d’afrontar la temporada d’hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)