Tennis

Halep es revenja de Garcia

Tennis. La romanesa va iniciar en la copa Masters la defensa del número de la WTA amb un triomf incontestable per 6-4 i 6-2 contra la francesa, que l’havia vençut en la final de Pequín

La romanesa Simona Halep va iniciar ahir amb fermesa la defensa del número1 de la WTA amb un triomf incontestable contra la francesa Caroline Garcia per 6-4 i 6-2 que l’acosta a les semifinals de la copa Masters. A pesar de l’efervescència de la debutant jugadora gal·la, que encadenava onze triomfs que li van permetre accedir a Singapur –inclosa la victòria contra Halep en la final de Pequín–, la de Constanta va saber imposar el seu joc sòlid i a vegades rocós i va aplanar el camí amb un break en el novè joc quan el partit estava molt igualat (4-4). El segon trencament en el tercer joc del segon acte i la consecució dels dos jocs posteriors (4-1) remuntant un 40-0 van acabar de resoldre el partit al seu favor. En el segon duel de la jornada, la danesa Caroline Wozniacki va esbandir la ucraïnesa Elina Svitolina per 6-2 i 6-0. Avui, Garbiñe Muguruza i Karolina Pliskova decidiran qui és la líder del grup blanc en un duel entre les dues vencedores de la primera jornada.

GRUP BLANC
(5) Williams - (7) Ostapenko 13. 30 h
(2) Muguruza - (3) Pliskova a cont.
Jugadora vict.-der.
Muguruza 1-0 (2-0)
Pliskova 1-0 (2-0)
Ostapenko 0-1 (0-2)
V. Williams 0-1 (0-2)
GRUP VERMELL
(1) Halep - (8) Garcia 6-4, 6-2
(4) Svitolina - (6) Wozniacki- 6-2, 6-0
Jugadora vict.-der.
Wozniacki 1-0 (2-0)
Halep 1-0 (2-0)
Garcia 0-1 (0-2)
Svitolina 0-1 (0-2)
Demà
Halep - Wozniacki (13.30 h); Svitolina- Garcia (a continuació).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)