Tennis

Tennis

Copa Masters

Pliskova apallissa Garbiñe

Copa Masters. La txeca es va imposar per un doble 6-2 i va accedir a la semifinal com a campiona del grup blanc una jornada abans del final. Muguruza es jugarà l’accés contra Venus

La txeca Karolina Pliskova va apallissar ahir la jugadora del CT Barcino Garbiñe Muguruza per un doble 6-2 en només 62 minuts i va segellar l’accés a les semifinals de la copa Masters en qualitat de campiona del grup blanc quan encara falta una jornada de la round robin. Pliskova va imposar la llei del seu servei, probablement el millor del circuit rivalitzant amb el de Serena Williams, i del seu magnífic cop de revés i va aprofitar l’apatia i el desencert d’una desdibuixada Muguruza que ni tan sols va tenir esma de fer baixar a la pista el seu tècnic per mirar de tallar l’hemorràgia. El primer set va ser una mica més lluitat. Pliskova va aprofitar les seves oportunitats i va certificar dos breaks en el segon i el vuitè jocs. Muguruza, espessa sobretot amb la dreta, només va signar un cop guanyador en el primer acte i no va rendibilitzar l’única pilota de trencament que va tenir. En el segon set, a més, va entregar el partit a partir del 2-0 tot i una revifada final estèril sumant dos jocs quan perdia per 5-0 i 40-0. Muguruza es jugarà demà el pas contra Venus Williams, que va derrotar la letona Jelena Ostapenko en un partit boig amb 20 breaks i 23 dobles faltes, una veritable esquizofrènia: 7-5, 6-7(3) i 7-5. Williams es va endur el primer set quan perdia per 3-5 i amb servei de la rival, i no va rematar la feina en el segon quan guanyava per 2-0.

GRUP BLANC
(5) Williams - (7) Ostapenko 7-5, 6-7, 7-5
(2) Muguruza - (3) Pliskova 6-2, 6-2
Jugadora vict.-der.
(3) Pliskova 2-0 (4-0)
(2) Muguruza 1-1 (2-2)
(5) V. Williams 1-1 (2-3)
(7) Ostapenko 0-2 (1-4)
Demà
Muguruza - Venus; Plisk.- Ostapenko.
GRUP VERMELL
(1) Halep - (6) Wozniacki 13.30 h
(4) Svitolina - (8) Garcia a contin.
Jugadora vict.-der.
(6) Wozniacki 1-0 (2-0)
(1) Halep 1-0 (2-0)
(8) Garcia 0-1 (0-2)
(4) Svitolina 0-1 (0-2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)