Tennis

Tennis

Ramos perd amb Struff

ATP. El mataroní va caure en tres sets en els vuitens de Viena. A Basilea, Roger Federer camina ferm i ja és als quarts de final

Albert Ramos (22è de l’ATP) va quedar ahir fora en els vuitens de l’ATP 500 Viena contra l’alemany Jan-Lennard Struff (51è) per 7-6 (5), 2-6 i 7-6 (1) en dues hores i 34 minuts. El mataroní va notar el desgast del maratonià partit de dimarts contra Sam Querrey. A Basilea, Roger Federer (1) es va desfer del francès Benoit Paire per 6-1 i 6-3 en 57 minuts i se les haurà en quarts contra el canadenc Denis Shapopalov o el francès Mannarino. També va passar el castellonenc Roberto Bautista (6) contra el nord-americà Ryan Harrison i jugarà contra l’argentí Juan Martín del Potro (4). El català Marcel Granollers i el croat Ivan Dodig (2) van vèncer els francesos Mahut-Benneteau per un doble 6-4 i van accedir a les semifinals, fet que augmenta les possibilitats de jugar la copa Masters. Se les hauran amb els nord-americans Monroe-Sock.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)