Tennis

Badosa s’alia amb el descobridor de Muguruza

Tennis. La tennista clou la seva relació amb Xavi Budó i el seu nou entrenador serà el basc Alejo Mancisidor

La tennista de Begur Paula Badosa (1997) ha deixat el grup d’entrenament de Xavi Budó i s’entrenarà a partir d’aquesta nova temporada amb el tècnic basc Alejo Mancisidor, que va ser el descobridor de Garbiñe Muguruza. Mancisidor va entrenar la número 1 del món des del 2010 fins al 2015, etapa en què la tennista d’origen veneçolà es va situar entre les millors del circuit mundial.

Badosa ha viscut una etapa de dues temporades amb dificultats per culpa de diverses lesions, fet que li ha impedit mantenir la regularitat i confirmar la progressió que va demostrar el 2015 quan va imposar-se en la final júnior del torneig de Roland Garros. Amb tot, aquesta temporada ha aconseguit el seu tercer triomf en el circuit ITF, al campionat d’El Espinar, a Segòvia. A la Bisbal, en el torneig ITF, es va plantar als quarts de final però va haver d’abandonar per lesió. Badosa ha acabat la temporada en el 242è lloc del rànquing de la WTA. El 28 de setembre va arribar al seu punt àlgid quan es va situar en el top 200 (193).

Mancisidor és un dels entrenadors de més prestigi del tennis femení a l’Estat espanyol. Ara mateix dirigeix la millor jugadora basca del circuit, Lara Arruabarrena (Guipúscoa), que intenta fer-se un lloc en el circuit professional. Mancisidor també va entrenar Tita Torró, que el mes passat va ser campió de Catalunya a Girona.

L’entrenador de Sant Feliu de Guíxols Xavi Budó tampoc entrenarà a partir d’aquesta temporada la canària Carla Suárez, la millor jugadora espanyola de les últimes temporades després d’una relació de deu anys. L’any passat va arribar al número 6 de la WTA. El bisbalenc Marc Casabó també havia entrenat en algunes fases d’aquestes temporades Suárez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)